Stoiximan Super League

Σιμόες: «Κοντά στους παίκτες ο Πογιέτ»

Την εξαιρετική επικοινωνία που ήδη έχει αναπτύξει ο Γκουστάβο Πογιέτ με τους παίκτες της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές νιώθουν κοντά τους τον νέο προπονητή.

Αγωνιστικά είναι μικρό το δείγμα για να κριθεί. Σε επίπεδο εντυπώσεων όμως στους παίκτες της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ τα έχει πάει εξαιρετικά. Κι αυτό το επιβεβαίωσε και ο Αντρέ Σιμόες.

Μιλώντας στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Πορτογάλος ερωτήθηκε για τις πρώτες μέρες του Ουρουγουανού στον πάγκο της ομάδας. Και είπε χαρακτηριστικά:

«Οι παίκτες είμαστε χαρούμενοι με τον νέο προπονητή. Έχουμε καλή επικοινωνία, αφού ο προπονητής είναι κοντά στους παίκτες. Βλέπω πολύ θετικά την παρουσία του στην ομάδα».

Όσο για το παιχνίδι με τους Αρκάδες, παραδέχθηκε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι θα κριθεί από την ΑΕΚ «Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε τον Αστέρα, αλλά εμάς η δουλειά μας είναι να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να επικεντρωθούμε στις δικές μας δυνάμεις και στα δικά μας δυνατά στοιχεία. Αυτό δε σημαίνει ότι υποτιμάμε τη δυναμική του αντιπάλου, απλώς εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα για να πάρουμε τη νίκη.

Μετά τις δύο νίκες και την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι εμείς έχουμε τη δύναμη και μπορούμε να προχωρήσουμε νικηφόρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x