Stoiximan Super League

Σιμόες: «Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ ξέρουν τι σημαίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Τη σημασία που έχει για τους παίκτες της ΑΕΚ -και κυρίως τους παλιότερους- το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε ο Αντρέα Σιμόες.

Το τεράστιο κίνητρο που έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε ο Αντρέ Σιμόες.

Μιλώντας στη NOVA, ο Πορτογάλος τόνισε ότι όλοι στην «Ένωση» (και ειδικά όσοι βρίσκονταν σ’ εκείνη και τα προηγούμενα χρόνια) ξέρουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον κόσμο.

Τόνισε λοιπόν ότι δεν πρέπει να σκέφτονται τη βαθμολογική διαφορά, αλλά μονάχα το πώς θα μπουν με ψυχή και δύναμη για να νικήσουν.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμόες

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Ειδικά όσοι βρισκόμαστε εδώ από προηγούμενα χρόνια, ξέρουμε ακόμα περισσότερο πόσο σημαντικό ματς είναι για τους φιλάθλους μας. Γι' αυτό και μόνο το λόγο έχουμε ένα επιπλέον δέλεαρ για να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα».

- Πριν το ντέρμπι παίζει ρόλο το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά;

«Η βαθμολογική διαφορά δεν έχει την παραμικρή σημασία. Εμείς ξέρουμε ότι ειδικά σ' αυτό το παιχνίδι πρέπει να μπούμε δυνατά και να νικήσουμε. Δεν έχει καμία σημασία αν η διαφορά από τον αντίπαλό μας είναι είτε 5, 10 είτε και 15 βαθμοί».

- Ένα σχόλιο για τον συμπατριώτη σου, προπονητή του Ολυμπιακού, Πάολο Μπέντο. Αν τον γνωρίζεις κι αν πιστεύεις ότι έχει κάνει βήματα προόδου με τον Ολυμπιακό.

«Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Αυτό που ξέρω είναι ότι επρόκειτο για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Επίσης είναι ένας καλός προπονητής. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά και το μόνο που σκέφτομαι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και σε τίποτα άλλο».

- Θα χαρακτήριζες αυτό το ματς ως την τελευταία ευκαιρία για να κρατήσετε δίπλα σας τον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας;

«Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους φιλάθλους κοντά μας, ώστε να μας στηρίξουν ως το τέλος. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε με ψυχή, με καρδιά, με δύναμη και να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x