Δώρο στους εαυτούς τους και στον κόσμο της ΑΕΚ χαρακτήρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Αντρέ Σιμόες. Μιλώντας στο sport-fm.gr και στον Γιάννη Σταυρόπουλο, o Πορτογάλος αναφέρθηκε στο κλειδί της φετινής πορείας της Ένωσης τονίζοντας πως το μιξ παικτών, προπονητή και διοίκησης έκανε τη διαφορά μαζί με το οικογενειακό κλίμα εντός των αποδυτηρίων. Τέλος όταν ρωτήθηκε για το περιβραχιόνιο δήλωσε πως στην αρχή ήταν μία δύσκολη κατάσταση αφού συνδυάστηκε με τον σοβαρό τραυματισμό του Μάνταλου, όμως στην πορεία το απόλαυσε.

«Ήταν ένα μεγάλο δώρο για όλους τους οπαδούς που πέρασαν δύσκολα χρόνια, όμως πάντα είχαν την ελπίδα. Ήταν ένα μεγάλο δώρο και για εμάς που παλέψαμε όλο αυτό το διάστημα αλλά και για την ομάδα συνολικά που επέστρεψε στα πρωταθλήματα μετά από 24χρόνια».


Για το κλειδί της χρονιάς: «Όλοι μαζί κάναμε την διαφορά. Όταν έχεις έναν καλό πρόεδρο, μια καλή ομάδα και καλούς παίκτες μπορείς να πεις πως όλα αυτά μαζί αποτελούν το κλειδί. Παλέψαμε σκληρά, ήμασταν μια οικογένεια και στο τέλος χαρίσαμε αυτή τη χαρά σε εμάς αλλά και στους οπαδούς μας».


Για το περιβραχιόνιο: «Στο ξεκίνημά μου δεν περίμενα να γίνω αρχηγός. Όταν ήρθε η στιγμή ήταν περίεργο γιατί συνδυάστηκε και με τον τραυματισμό του Μάνταλου, όμως μπορώ να σας πω πως είναι πραγματικά απολαυστικό να είσαι αρχηγός σε μια ομάδα όπως αυτή».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ