Stoiximan Super League

Σιμόες: «Τώρα μαθαίνω το γκολ»

Ο Αντρέ Σιμόες τόνισε ότι θα είναι σημαντικό να σημειώνει πιο συχνά γκολ, αλλά και ότι σημαντικότερο είναι να νικάει η ΑΕΚ.

Τη χαρά του για το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ που ψηφίστηκε και καλύτερο της 14η αγωνιστικής της Super League, εξέφρασε ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος παρέλαβε την Παρασκευή το βραβείο του. Ο Πορτογάλος μέσος επεσήμανε ότι είναι σημαντικό να σκοράρει πιο συχνά πλέον, αλλά και ότι έχει περισσότερο στο μυαλό του να βοηθάει με κάθε τρόπο την Ένωση στο να φθάνει στη νίκη.

«Σίγουρα είναι ένα σημαντικό δώρο τη μέρα των γενεθλίων μου, αλλά το πλέον σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα μου και ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και να φεύγει η ομάδα με νίκες. Το γκολ είναι ένα χαρακτηριστικό που τώρα το μαθαίνω και ελπίζω σιγά - σιγά να τα καταφέρω. Όταν παίζει η ομάδα επιθετικά, εγώ προσπαθώ να ανέβω και να βοηθήσω. Έτυχε σ' αυτό το ματς να σκοράρω και ελπίζω να καταφέρω και στη συνέχεια να συμμετέχω στο επιθετικό κομμάτι έτσι ώστε να βοηθήσω στην επίτευξη της νίκης», ανέφερε αρχικά ο Σιμόες.

inner

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν πρέπει να ανησυχούν οι επιθετικοί της ΑΕΚ λόγω του ότι... λύθηκε ο ίδιος, απάντησε: «Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Αυτοί πρέπει να βάλουν τα γκολ. Αν μπορώ όμως να βηθήσω κι εγώ με γκολ θα το κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x