Ελλάδα

Σίμος για τις ακαδημίες της ΑΕΚ: «Υπάρχει όραμα. Ελπίζουμε ότι θα έχει καρπούς»

Ο προπονητής της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ, Γιώργος Σίμος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της Ένωσης.

Την πίστη ότι θα έχει αποτέλεσμα η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ΑΕΚ εξέφρασε ο Γιώργος Σίμος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο προπονητής της ομάδας Κ20 της Ένωσης επεσήμανε ότι υπάρχει ένα κοινό όραμα από όλους όσοι εργάζονται στα τμήματα και υπογράμμισε ότι υπάρχει ταλέντο και μάλιστα αρκετό στη χώρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Γίνεται μια προσπάθεια, με νέους ανθρώπους με όραμα που θέλουν να χτίσουν μια ακαδημία στα ευρωπαϊκά τρόπαια. Ο κ. Σαράντης είναι ο χρηματοδότης. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζουμε όλοι ότι σύντομα θα έχουν καρπούς. Πρώτα από όλα επικεντρωνόμαστε στον άνθρωπο. Είναι σημαντική για εμάς και η συμπεριφορά των παιδιών, τα ιδανικά τους εκτός από τα αγωνιστικά στοιχεία.

Όλοι γνωρίζουμε τι θέλουμε να πρεσβεύουμε και ποιος ο στόχος μας. Φυσικά και θέλουμε να πάμε παιδιά στην πρώτη ομάδα αλλά και θέλουμε να μεγαλώσουμε σωστούς ανθρώπους. Έχουμε άτομα ειδικευμένα. Όπως παιδικούς ψυχολόγους, γίνονται συνεδρίες και έτσι προσπαθούμε να βοηθούμε τα παιδιά. Ωστόσο εκτός προπονητηρίου είναι υπεύθυνοι οι γονείς. Εμείς είμαστε σε συνεργασία μαζί τους.

Νομίζω ότι είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν μαζευτεί σε ίδια όνειρα. Και σε βάθος χρόνου θα φανούν τα αποτελέσματα. Εμείς επιλέγουμε μια προπόνησης που τα παιδιά θα γίνουν πιο έξυπνα και καλά στο γήπεδο.Υπάρχει πολύ ταλέντο στη χώρα μας. Όλες οι χώρες της Μεσογείου έχουν κάνει στροφή στην ανάπτυξη και τους νεαρούς. Έχουμε ταλέντο σε όλες τις ηλικίες. Θα πρέπει η χώρα μας να προπονεί τους νεαρούς και με επιθετική φιλοσοφία στο γήπεδο.

Ακούστε τη συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 94,6...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x