Stoiximan Super League

Σίμος: «Ο ΟΦΗ έχει προσδοκίες στα play off»

Για τους στόχους του ΟΦΗ μίλησε πριν το πρώτο ματς των play off κόντρα στον Άρη, ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος.

Χωρίς άγχος, αλλά με προσδοκίες θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στα play off της Super League o ΟΦΗ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Σίμος.

Αναλυτικά όσα είπε

«Είναι παράξενο που θα παίξουμε ποδόσφαιρο ξανά μετά από τόσο καιρό. Πρέπει να περάσουμε στην επόμενη μέρα με προσοχή για να είμαστε όλοι υγιείς. Όταν έχεις να παίξεις 97 μέρες πρέπει στα πρώτα ματς να είμαστε προσεκτικοί και να τα διαχειριστούμε ώριμα. Δεν έχουμε άγχος, αυτή η λέξη δεν μας ταιριάζει. Έχουμε απαιτήσεις και προσδοκίες για αυτά τα ματς για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Ξεκινήσαμε την πρώτη αγωνιστική με τον Άρη και τώρα τυχαίνει να ξεκινάμε στην ίδια έδρα. Τώρα το ότι είμαστε ισόβαθμοι δεν έχει μεγάλη σημασία. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς που μπορούμε και παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουμε μια καλή αγωνιστική απόδοση και στο τέλος να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x