Stoiximan Super League

Σίμος: «Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχουμε εκπληκτικό ρόστερ»

Στις δυνατότητες του ρόστερ του στάθηκε κατά τη διάρκεια της συν. Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, ο οποίος δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του τόσο κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, όσο και στη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (1-1), δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους «πράσινους». Ταυτόχρονα, δήλωσε σίγουρος για τη συνέχεια.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Σίμος:

-Για το ματς με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι η ομάδα του αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά με παραπάνω παίκτη: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μας, είμαστε στενοχωρημένοι που ίσως να μην πήραμε κάτι που μπορούσαμε να πάρουμε, τη νίκη. Τελευταίο παιχνίδι για το 2019 μέσα στην έδρα μας, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ήταν κοντά και μετά το 1-1 αρκετά υποστηρικτικοί απέναντι μας. Καλές γιορτές σε όλους. Πρέπει να ξεκουραστούμε, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή και νομίζω ότι κάτι καλό θα βγει. Έχει συμβεί ξανά. Και με τον Παναιτωλικό είχε συμβεί, όπου αντί να μας βοηθήσει, μας αποπροσανατόλισε».

-Για την έως τώρα πορεία του ΟΦΗ και τη συνέχεια: «Πιστεύω πως στις στιγμές πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί. Ότι έχουν πάρει, το έχουν πάρει γιατί το δικαιούται. Έχουμε πάρει το ελάχιστο από αυτά που δικαιούμαστε και αυτό είναι αρκετό για την προσπάθεια τους. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς αλλά θα βελτιωθούμε. Το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας είναι πολύ καλό. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι στις λεπτομέρειες και όλα θα γίνουν μέσα από αυτήν την διαδικασία. Μακάρι να γίνει αυτό αλλά είναι πολύ γρήγορα. Έχουμε έναν Ιανουάριο που είναι δύσκολος και με πολύ απαιτητικά παιχνίδια, ώστε να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά και ίσως την 1η Φεβρουαρίου να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι θα γίνει. Εμείς πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας και να γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και θα παρουσιάσουμε βελτίωση.

Το ρόστερ που έχουμε είναι εκπληκτικό και φανταστείτε πως ο Σεμέντο έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση μας, αυτό δείχνει και τη νοοτροπία. Αυτό το γκρουπ παικτών έχει κάνει ήδη καταπληκτικά πράγματα και μπορεί να κάνει περισσότερα. Σίγουρα η κλήρωση είναι δύσκολο με τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ, όμως, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x