Stoiximan Super League

Σιόβας: «Σας παρακαλώ να καταλάβετε τη σοβαρότητα του προβλήματος»

Στην καραντίνα που έχει τεθεί η Ισπανία αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες πολίτες.

Το δικό του μήνυμα στους Έλληνες πολίτες στη μάχη κατά του κορωνοϊού έστειλε ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος φέρνει ως παράδειγμα την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία και εσχάτως στην Ισπανία.

«Να μείνετε σπίτι! Μη γίνετε όπως στην Ιταλία και όπως εδώ στην Ισπανία. Με στενοχωρεί αυτό που βλέπω στην Ελλάδα, ο κόσμος να πηγαίνει στις παραλίες», δήλωσε ο διεθνής στόπερ της Λεγανές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός στο «Φως των Σπορ»

Πώς είναι τα πράγματα εκεί Δημήτρη; Χειρότερα από εδώ;

«Ναι, εμείς είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας αναγκαστικά, ειδικά από σήμερα (σ.σ. χθες)».

Δηλαδή;

«Δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούμε. Παρά μόνο συγκεκριμένες ώρες για σούπερ μάρκετ, για τα σκυλιά κτλπ. Γενικώς δεν επιτρέπεται να βγαίνουμε από τα σπίτια. Έχουν κολλήσει και χαρτιά στις κολόνες, έχει 1.000 ευρώ πρόστιμο! Όποιον πιάσει η αστυνομία έξω τις μη επιτρεπόμενες ώρες έχει πρόστιμο 1.000 ευρώ».

Στείλε ένα μήνυμα στους Έλληνες.

«Να μείνετε σπίτι! Μη γίνετε όπως στην Ιταλία και όπως εδώ στην Ισπανία. Με στενοχωρεί αυτό που βλέπω στην Ελλάδα, ο κόσμος να πηγαίνει στις παραλίες. Δηλαδή, αν κλείσουν και τις παραλίες, θα πάνε στα βουνά; Εδώ στην Ισπανία η κυβέρνηση πήρε σκληρά μέτρα, μας έκλεισε μέσα. Σας παρακαλώ να καταλάβετε τη σοβαρότητα του προβλήματος. Μη φτάσετε στους αριθμούς της Ισπανίας, που μετά την Ιταλία έχουμε γίνει εδώ χειρότερα απ’όλους. Δεν χρειάζεται να πάθει κακό κάποιος δίπλα μας για να ταρακουνηθούμε – ειδικά οι ευπαθείς ομάδες».

Στην Ελλάδα δεν μπορείς να έρθεις;

«Όχι, απαγορεύεται! Έχουμε εσωτερικό κανονισμό νέο, ότι πρέπει να είμαστε εδώ στα σπίτια μας! Είμαστε σε καραντίνα κανονική! Λένε ότι την άλλη Τρίτη θα αρχίσουμε προπονήσεις, μάλλον δύσκολο όμως το βλέπω…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x