Αγγλία

Σίρερ: «Αυτοί μπορούν να με ξεπεράσουν»

Ο μεγαλύτερος γκολτζής της Premier League, Άλαν Σίρερ, ονόμασε τους δύο επιθετικούς που μπορούν να σπάσουν το δικό του φράγμα των 260 γκολ.

Ο Άλαν Σίρερ, με τη σπουδαία καριέρα σε Μπλάκμπερν και Νιούκαστλ, μνημονεύεται για τα 260 γκολ που έχει πετύχει στα αγγλικά γήπεδα και «φωτογραφίζει»… τους Χάρι Κέιν της Τότεναμ και Σέρχιο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι ως τους δύο παίκτες που μπορούν να ξεπεράσουν το ρεκόρ του.

Στην περίπτωση του Άγγλου φορ ο παλαίμαχος επιθετικός δήλωσε: «Ο Χάρι έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στην καριέρα του. Εάν μείνει μακριά από τραυματισμούς και παραμείνει στα αγγλικά γήπεδα , τότε έχει πιθανότητες να ξεπεράσει το ρεκόρ μου».

Όσο για τον Αργεντινό άσο είπε: «Ο Σέρχιο αγωνίζεται σε μια δυνατή ομάδα, η οποία παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν μείνει στην Αγγλία θα έχει αρκετές πιθανότητες να γίνει ο πρώτος σκόρερ».

Οι δύο ποδοσφαιριστές μπορεί να μην φαντάζουν άμεσοι ανταγωνιστές του μεγάλου γκολτζή, αφού στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ με 195 γκολ. Όμως δεδομένης της ηλικίας του και του ότι δεν σκοράρει πλέον με την ίδια συχνότητα, ο 28 χρόνος Σέρχιο Αγκουέρο με τα 115 γκολ του φαντάζει μια εφικτή επιλογή για να σπάσει το φράγμα των 260 γκολ. Οι «οιωνοί» για τον 23χρόνο Χάρι Κέιν είναι πιο ευνοϊκοί, αφού ήδη έχει πετύχει 68 γκολ σε μόλις τρία χρόνια στην Premier League, ενώ σε πολλά από αυτά πανηγυρίζει όπως ο «μύθος» Σίρερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x