Γαλλία

Σισέ: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτό»

«Είμαστε φίλοι με τον Ματιέ. Δεν έχω καμία σχέση»... Ο Τζιμπρίλ Σισέ αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά και εξήγησε τι συνέβη.

Αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο γάλλος άσος μιλώντας στην γαλλική “Figaro”, την εφημερίδα που αποκάλυψε το θέμα, υπογράμμισε ότι δεν έχει καμία σχέση με ό,τι γίνεται και πως απλώς του τόνισε να προσέχει...

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτό, ο Ματιέ είναι φίλος μου. Απλώς τον προειδοποίησα ότι αυτό θα ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για εκείνον και θα πρέπει να προσέχει. Είναι μια ιστορία πολύ κακή και για εμένα αλλά και για εκείνον. Εμένα μου έκαναν ερωτήσεις για να μάθουν τι γνωρίζω και να ακούσουν τη δική μου πλευρά στην υπόθεση», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Εγώ ποτέ δεν τον εξαπάτησα. Ο Ματιέ είναι ένας φίλος. Όταν ήμασταν μαζί στη Μαρσέιγ πάντα τον έπαιρνα και πηγαίναμε μαζί στη προπόνηση. Δεν υπάρχει καμία απάτη. Απλώς τον προειδοποίησα να είναι προσεκτικός. Κατέθεσε και απλώς ανέφερε το όνομά μου. Έτσι μου πήραν την συνέντευξη αυτή. Αυτά είναι όλα. Τώρα πάω να δω την αρραβωνιαστικιά μου και το μικρό μου παιδί. Αύριο θα προπονηθώ για το Dancing With The Stars», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x