Γαλλία

Σισέ: «Προτάσεις… υπάρχουν»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του και μίλησε για τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, χωρίς να αναφερθεί-αυτή τη φορά-στον Παναθηναϊκό.

Καμία διάθεση να αποσυρθεί δεν έχει ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως δήλωσε στο France Football. Ο Γάλλος στράικερ κατέστησε σαφές πως θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να επιστρέψει δυνατός στο γήπεδο και ανέφερε πως ήδη έχει προτάσεις στα χέρια του, αν και αυτή τη φορά δεν μίλησε για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

«Δεν μου αρέσει να μου επιβάλλουν πράγματα και να μου λένε ότι πρέπει να σταματήσω το ποδόσφαιρο, εξαιτίας ενός τραυματισμού. Αυτό πρέπει να εξαρτηθεί από μένα. Συνεχίζω. Αγαπάω πολύ το ποδόσφαιρο. Μόνο εάν τραυματιστώ σοβαρά, θα σταματήσω. Θα ήταν όμορφο να κάνω την έκπληξη και να επανακάμψω, σωστά; Μου λένε όλοι ότι η καριέρα μου έχει τελειώσει. Οι εξετάσεις μου δεν είναι καλές, αλλά, εναπόκειται σε μένα να κρίνω τι συμβαίνει με το σώμα μου. Οπότε δεν θα πέσω χωρίς μάχη», δήλωσε ο Γάλλος σταρ. «Όσο μπορώ να παίζω, να διασκεδάζω, να φέρω την εμπειρία μου για να βοηθάω τους νεότερους, και τους μεγαλύτερους, όλα θα πάνε καλά. Δεν θα με πείραζε να αγωνιστώ σε μία μικρή ομάδα της Γαλλίας. Αντίθετα, στην Οσέρ, θα ήταν πολύ καλά. Μία όμορφη προοπτική. Αλλά δεν ξέρω αν θα με ήθελαν».

Πάντως επιλογές έχει αρκετές. «Οι ομάδες με σκέφτονται ακόμα. Έχω λάβει προτάσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Από την Ινδία, επίσης. Έχω δύο-τρεις κρούσεις από την Πολωνία και μερικές άλλες, περίεργες επαφές, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ήταν μία καλή επιλογή», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x