Stoiximan Super League

Σισοκό και Φορτούνα για Ολυμπιακό

Έντονη φημολογία πως ο Ολυμπιακός ασχολείται σοβαρά με τον Αλί Σισοκό και τον Νούριο Φορτούνα για τη θέση του αριστερού μπακ. Εμπλοκή με Ντόλι.

Ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» για κάποια μεταγραφή, αλλά φαίνεται πως αν ενισχυθεί η επικρατέστερη θέση για να το κάνει είναι αυτή του αριστερού μπακ. Ίσως να μην είναι τυχαία η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες για δύο παίκτες που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση…

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν ρωτήσει για τον Αλί Σισοκό, τον 29χρονο Γάλλο που δεσμεύεται με την Άστον Βίλα ως το καλοκαίρι του 2018 και έχει κάνει αξιόλογη καριέρα σε Πόρτο, Λιόν, Λίβερπουλ και Βαλένθια. Φέτος μετρά 12 συμμετοχές στην Championship, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Εξάλλου, το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Νούριο Φορτούνα ανέφερε πως ο Ολυμπιακός (μαζί με Λας Πάλμας και Άδανασπορ) ενδιαφέρεται για τον 21χρονο Ανγκολέζο που αναδείχθηκε MVP του πρώτου γύρου στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕ Λεμεσού. Ο Φορτούνα, που έχει πορτογαλικό διαβατήριο, έχει φέτος 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και ανήκει στην Μπράγκα, που τον έχει δώσει δανεικό ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Στο μεταξύ, ο Κίγκαν Ντόλι έχασε τη δικαστική διαμάχη με τη Μαμέλοντι Σάνταουνς κι έτσι η ρήτρα αποδέσμευσής του δεν είναι 750.000 αλλά 1,75 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ασχοληθεί με τον 23χρονο Νοτιοαφρικανό μεσοεπιθετικό, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει ποτέ επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x