Αγγλία

Σίτι χωρίς έλεος!

Σκόρπισε στους… πέντε ανέμους την Κρίσταλ Πάλας η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» διέλυσαν την ομάδα του Μιλιβόγεβιτς (5-0) και συνεχίζουν να ορίζουν την τύχη τους για έξοδο στο Champions League.

Πάρτι για την Σίτι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διέλυσε τους Λονδρέζους με σκορ 5-0 και «έπιασε» τη Λίβερπουλ στους 69 βαθμούς, ούσα στο +4 από την Γιουνάιτεντ, η οποία έχει ματς λιγότερο και είναι εκτός τετράδας.

Μόλις στο 2’ ο Νταβίντ Σίλβα άνοιξε τον… χορό για να ακολουθήσει η «καταιγίδα» στο δεύτερο μέρος. Κι όλα αυτά την ώρα που ο Μιλιβόγεβιτς και οι συμπαίκτες του έδειχναν ανήμποροι να ακολουθήσουν το ρυθμό των γηπεδούχων, έχοντας μόλις μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Καμπαγέρο κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 49’ ο Κομπανί διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, στο 59’ ο Ντε Μπρούιν με ωραίο σουτ στη γωνία ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, στο 82’ ο Στέρλινγκ χρίστηκε εξίσου σκόρερ, ενώ το… κερασάκι στη τούρτα μπήκε στις καθυστερήσεις με «έξυπνη» κεφαλιά του Οταμέντι.

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής

Παρασκευή 5/5

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 1-0
(65’ Λαντσίνι)

Σάββατο 6/5

Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας 5-0
(2’ Σίλβα, 49’ Κομπανί, 59’ Ντε Μπρούιν, 82’ Στέρλινγκ, 92’ Οταμέντι)

Μπόρνμουθ-Στόουκ (17:00)
Μπέρνλι-Γουέστ Μπρομ
Χαλ-Σάντερλαντ
Λέστερ-Γουότφορντ
Σουόνσι-Έβερτον (19:30)

Κυριακή 7/5

Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον (15:30)
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)

Δευτέρα 8/5

Τσέλσι-Μίντλεσμπρο (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x