Champions League

Σίτι χωρίς κίνητρο

Δίχως ουσιαστικό κίνητρο αφού είχε ήδη εξασφαλίσει τη 2η θέση στον 3ο όμιλο του Champions League και δεν είχε ελπίδες για κάτι παραπάνω, η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε 1-1 με τη Σέλτικ που αποκλείστηκε.

Χωρίς κίνητρο έπαιξαν Μάντσεστερ Σίτι και Σέλτικ σε ένα ματς που δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου και πλέον η κάθε μία θα τραβήξει το δρόμο της.

Εκείνος της αγγλικής ομάδας θα είναι στην επόμενη φάση του Champions League, όπου προκρίθηκε ως δεύτερη πίσω από την Μπαρτσελόνα, ενώ αυτός των Σκωτσέζων τους οδηγεί εκτός Ευρώπης, καθώς έμειναν στην 4η θέση.

Το ενδιαφέρον του αγώνα περιορίστηκε στο γεγονός πως το σκορ άνοιξε για λογαριασμό των «Καθολικών» ο Πάτρικ Ρόμπερτς, ο οποίος είναι δανεικός από τους «πολίτες» και σίγουρα βρήκε τον τρόπο να μπει στο… μάτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, δηλαδή στο 8’, ο Ιχεανάτσι διαμόρφωσε το τελικό 1-1 που άφησε και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο ματς.

Τα αποτελέσματα

Μπαρτσελόνα – Γκλάντμπαχ 4-0
Μάν. Σίτι – Σέλτικ 1-1

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 15
Μαν. Σίτι 11
Γκλάντμπαχ 5
Σέλτικ 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x