Stoiximan Super League

Σιώπης: «Ήμασταν 22 γουρούνια σε ένα-ο Θεός να το κάνει-γήπεδο»

Ιδιαίτερα καυστικός για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες ήταν ο Μανώλης Σιώπης μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0).

Ο Μανώλης Σιώπης τα είπε όπως ακριβώς τα είχε στο μυαλό του μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΣ στο βούρκο των Ζωσιμάδων.

«Ο κόσμος δεν είδε καν παιχνίδι, ήταν 22 γουρούνια σε ένα γήπεδο, ο Θεός να το κάνει γήπεδο. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό το ματς. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, όπου θα παίξουμε σίγουρα σε καλύτερο γήπεδο. Το καλό είναι ότι όσοι έπαιξαν βγήκαν υγιείς», τόνισε ο βραχύσωμος μέσος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παναγιώτης Κόρμπος. «Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας. Δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια γήπεδα στην Σούπερ Λίγκα. Ευχαριστώ τον Θεό που βγήκαμε αλώβητοι και δεν είχαμε τραυματισμούς. Η λάσπη έφτανε μέχρι τον αστράγαλο. Δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε τα πόδια μας. Ούτε εμείς ούτε οι παίκτες του ΠΑΣ. Πιο πολύ βόλεϊ ήταν παρά ποδόσφαιρο. Τι να αναλύσουμε; Ούτε ο ΠΑΣ είχε τακτική, ούτε εμείς. Και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Δεν έχουμε μαζέψει τυχαία τόσους βαθμούς», ανέφερε ο μέσος του Πανιωνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x