Stoiximan Super League

Σιώπης… και κάτι καλύτερο στην ΑΕΚ

Την περίπτωση Σιώπη -αλλά όχι μόνο αυτή- εξετάζουν ενόψει Γενάρη στην ΑΕΚ. Ο μέσος του Πανιωνίου είναι προτεραιότητα από την ελληνική αγορά, αλλά αναζητείται και χαφ με πιο δημιουργικά χαρακτηριστικά.

Αναμφίβολα ο Μανώλης Σιώπης είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Άλλωστε διαθέτει όλο το πακέτο που μετράει για εκείνη: Έλληνας, νέος, εξελίξιμος και αποδεδειγμένα ικανός να σταθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Όλοι αυτοί οι λόγοι -συν φυσικά ότι το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος, άρα μπορεί να αποκτηθεί με χαμηλό αντίτιμο τον χειμώνα- τον έχουν μετατρέψει σε προτεραιότητα από την εγχώρια αγορά. Η «Ένωση» ωστόσο δεν θα ψαχτεί μονάχα εκεί για τον χαφ που (έχει αποδειχθεί πως) χρειάζεται.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», έχει κριθεί από την ΑΕΚ ότι προτιμότερη θα ήταν η απόκτηση ενός παίκτη με πιο δημιουργικά χαρακτηριστικά στον χώρο του κέντρου. Ενός χαφ δηλαδή που δεν θα μοιάζει τόσο με τον Σιμόες (αλλά και τον Γαλανόπουλο) όπως ο Σιώπης, αλλά περισσότερο με τον Γιόχανσον.

Αυτό το «οκτάρι» λοιπόν θα αναζητηθεί στο εξωτερικό, ενώ ήδη υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις που έχουν προκριθεί και εξετάζονται για το κατά πόσο μπορούν να απασχολήσουν στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x