Stoiximan Super League

Σιώπης σε Ρισβάνη: «Πώς σε άφησε ο Ολυμπιακός;»

Ρόλο ρεπόρτερ ανέλαβε μετά τη λήξη του αγώνα Ατρόμητος-Πανιώνιος ο Σιώπης, παίρνοντας συνέντευξη από τους Ρισβάνη, Γιαννιώτη και Κόρμπο, θέτοντας, μάλιστα, καυστικά ερωτήματα.

Ως παίκτες του Πανιωνίου αποτέλεσαν τη βάση σε μία από τις πιο επιτυχημένες πορείες στην ιστορία της ομάδας, γεγονός που δημιούργησε μία πολύ ισχυρή φιλία.

Ο λόγος για τους Σπύρο Ρισβάνη, Ανδρέα Γιαννιώτη, Μανώλη Σιώπη και τον μεγάλο της παρέας, Παναγιώτη Κόρμπο, που για 90’ στο χθεσινό ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο ήταν αντίπαλοι, αφού οι δύο πρώτοι συνεχίζουν πλέον την πορεία τους στους Περιστεριώτες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όμως, το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα του παιχνιδιού τους μάζεψε και έδωσε στον Μανώλη Σιώπη ρόλο ρεπόρτερ, προκειμένου να θέσει τα «καυτά» του ερωτήματα στους καλούς του φίλους.

Ο βραχύσωμος μέσος, μάλιστα, τα πήγε περίφημα, αφού μεταξύ άλλων ρώτησε –προφανώς ρητορικά- τον Σπύρο Ρισβάνη, πώς αποφάσισε ο Ολυμπιακός να τον παραχωρήσει δανεικό στους «ερυθρόλευκους». Η απάντηση του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού ήταν άμεση, αφού είπε ότι «εσύ ξέρεις καλύτερα», καθώς και οι δύο ήταν μαζί στην προετοιμασία των Πειραιωτών.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x