Stoiximan Super League

Σκάει δυνατή πρόταση από Κίνα για Ιντέγε

Έτοιμη να καταθέσει πολύ καλή πρόταση για την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε είναι ομάδα από την Κίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ίσως το διαφαινόμενο deal του Ολυμπιακού με την Κρίσταλ Πάλας για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να μην είναι το μοναδικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Όπως αναφέρεται στο «Goal», οι Κινέζοι δεν έχουν ξεχάσει την περίπτωση του Νιγηριανού επιθετικού των Πειαριωτών που κάνει εξαιρετική σεζόν και είναι αρκετά πιθανόν να γίνει πολύ ελκυστική πρόταση για τον 28χρονο φορ. Αναμένεται να είναι κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να απαντήσει θετικά αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός. Είχε γίνει προσέγγιση στους «ερυθρόλευκους» και πέρυσι στις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά τότε ο Ολυμπιακός δεν άναψε «πράσινο φως», καθώς η πρόταση έγινε σε χρονικό σημείο που δεν του επέτρεπε να ελιχθεί και να καλύψει το κενό του.

Ωστόσο, φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Εκτός του Όσκαρ Καρντόσο, υπάρχει πλέον και Καρίμ Ανσαριφάρντ, που έκανε ντεμπούτο με γκολ στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη. Εκτιμάται ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για την υπόθεση, αν και υπάρχει η δυνατότητα για πραγματοποίηση μεταγραφών και εντός του Φεβρουαρίου για τους συλλόγους της Κίνας.

Ο Ιντέγε έει έως τώρα στη σεζόν 14 γκολ σε 25 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και την περυσινή αγωνιστική περίοδο σκόραρε 13 φορές σε 36 ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x