Επίθεση από χάκερς, δέχθηκαν οι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί της Μπενφίκα και αποκαλύπτονται πράγματα και θαύματα για τους «αετούς».

Το υλικό που διέρρευσε και που φαίνεται να ήταν στην κατοχή του υπευθύνου του Benfica TV, περιλαμβάνει πάνω από 5.000 μηνύματα από το 2010 ως το 2017 που αναφέρουν περίεργες σχέσεις με παράγοντες της λίγκας, διαιτητές, αλλά και τον πρώην πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας, Κάρλος Περέιρα.

Στις συνομιλίες που διέρρευσαν, φαίνεται η Μπενφίκα να ελέγχει τα πάντα, ενώ ο πρόεδρος της, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, αποκαλείται «ο πρωθυπουργός» και φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Στις συνομιλίες, υπάρχουν τηλέφωνα, διευθύνσεις και στοιχεία διαιτητών και παραγόντων, καθώς και η συνήθειες τους με ιερόδουλες, ενώ παράλληλα κανονίζεται η άνοδος και η πτώση διαιτητών, ανάλογα με το αν είναι ευνοούμενοι της ομάδας ή όχι.

Μάλιστα, με μεγάλη ευκολία, φαίνεται πως κανονίζονταν υποβιβασμοί διαιτητών, που έκοψαν βαθμούς από την Μπενφίκα.
Η υπόθεση είναι δεδομένο πως θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ