Πορτογαλία

Σκάνδαλο στην Μπενφίκα και αποκαλύψεις για διαιτητές, πολιτικούς και ιερόδουλες

Ηλεκτρονική αλληλογραφία που «καίει» την Μπενφίκα, έχει βγει στη δημοσιότητα και περιέχει συνομιλίες για διαιτητές, περίεργες επαφές με πολιτικούς, αλλά και πλασάρισμα ιερόδουλων σε παράγοντες.

Επίθεση από χάκερς, δέχθηκαν οι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί της Μπενφίκα και αποκαλύπτονται πράγματα και θαύματα για τους «αετούς».

Το υλικό που διέρρευσε και που φαίνεται να ήταν στην κατοχή του υπευθύνου του Benfica TV, περιλαμβάνει πάνω από 5.000 μηνύματα από το 2010 ως το 2017 που αναφέρουν περίεργες σχέσεις με παράγοντες της λίγκας, διαιτητές, αλλά και τον πρώην πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας, Κάρλος Περέιρα.

Στις συνομιλίες που διέρρευσαν, φαίνεται η Μπενφίκα να ελέγχει τα πάντα, ενώ ο πρόεδρος της, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, αποκαλείται «ο πρωθυπουργός» και φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Στις συνομιλίες, υπάρχουν τηλέφωνα, διευθύνσεις και στοιχεία διαιτητών και παραγόντων, καθώς και η συνήθειες τους με ιερόδουλες, ενώ παράλληλα κανονίζεται η άνοδος και η πτώση διαιτητών, ανάλογα με το αν είναι ευνοούμενοι της ομάδας ή όχι.

Μάλιστα, με μεγάλη ευκολία, φαίνεται πως κανονίζονταν υποβιβασμοί διαιτητών, που έκοψαν βαθμούς από την Μπενφίκα.
Η υπόθεση είναι δεδομένο πως θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x