Stoiximan Super League

Σκάζνι στον ΣΠΟΡ FM: «Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα»

Την ώρα που το όνομά του ακούγεται έντονα για τον Ατρόμητο, ο Ζντένεκ Σκάζνι έδειξε… καψούρης με το να δουλέψει ξανά στη χώρα μας. Τι είπε στον ΣΠΟΡ FM για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Σλόβαν Λίμπερετς.

Ο Ατρόμητος ψάχνει για προπονητή, μετά το διαζύγιο με τον Δέλλα, ο Ζντένεκ Σκάζνι αποχώρησε από την Σπάρτα Πράγας και από χθες κυκλοφορεί έντονη φημολογία πως οι Περιστεριώτες κινούνται «ζεστά» για την πρόσληψη του άλλοτε κόουτς των Παναθηναϊκού και ΟΦΗ.

Ο ίδιος, μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 δεν θέλησε να επεκταθεί επί του θέματος, αλλά… άναψε φωτιά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με ενδιαφέρει να γυρίσω στην Ελλάδα, αυτό είναι σίγουρο»!

Από ‘κει και πέρα, ο 59χρονος τεχνικός ανέλυσε το προφίλ της Σλόβαν Λίμπερετς, την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στους ομίλους του Europa League και αν μη τι άλλο δεν έδειξε να τον... φοβίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σκάζνι στους 94,6 και τους Αλέξη Σπυρόπουλο-Βάιο Τσούτσικα

Για την αποχώρησή του από την Σπάρτα Πράγας: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά πέρσι και στην Ευρώπη και στην Τσεχία, όμως φέτος κάναμε πολλές αλλαγές και δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν ήρθαν τα καλά αποτελέσματα, ενώ και οι εμφανίσεις μας στο γήπεδο δεν ήταν καλές. Το καλοκαίρι έφυγαν 3-4 κομβικοί ποδοσφαιριστές, δυστυχώς δεν πήραμε τόσο καλούς, είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Μαζεύονται πολλά προβλήματα έτσι… Ήταν λάθος που αφήσαμε κάποιους καλούς παίκτες να φύγουν, αν και δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Ο Ροσίτσκι που αποκτήσαμε, αν και είναι πολύπειρος, ακόμα δεν είναι έτοιμος για να μας βοηθήσει και αυτό κόστισε. Ήταν λίγο δύσκολη η κατάσταση το τελευταίο διάστημα, γιατί οι παίκτες είχαν πίεση. Ήθελα να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα και γι’ αυτό έφυγα. Έβλεπα και τα προβλήματα που υπήρχαν. Η κατάσταση δεν ήταν όπως πέρσι…»

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην χώρα μας για λογαριασμό ελληνικής ομάδας, απάντησε: «Ποιος ξέρει…; Με ενδιαφέρει να γυρίσω Ελλάδα, αυτό είναι σίγουρο. Θα δούμε τώρα που έφυγα από την Σπάρτα… Όσο ήμουν εκεί, είχα γενικά προτάσεις από ομάδες, αλλά είχα αρνηθεί, γιατί δεν μπορούσα να αφήσω την ομάδα και να φύγω»

Για το προφίλ της Σλόβαν Λίμπερετς, την οποία θα αντιμετωπίσει αύριο ο ΠΑΟΚ: «Τα τελευταία 5-6 χρόνια, η Σλόβαν Λίμπερετς είναι σταθερά πολύ καλή ομάδα. Αν και κάθε χρόνο αλλάζουν παίκτες, αλλάζουν προπονητές, πάντα καταφέρνουν και παίζουν το ίδιο καλά. Φέτος δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Δεν έχει πολλούς παίκτες στο ρόστερ της και είναι μεγάλο πρόβλημα όταν θες να παίζεις σε δύο διοργανώσεις. Βέβαια, παραμένει επικίνδυνη ομάδα, παίζουν σαν ένα. Δεν έχει προσωπικότητες, πλην του Μπάρος, που αν και έχει μεγαλώσει, αν βρεθεί στην μέρα του, μπορεί να πάρει πάνω του ένα παιχνίδι. Δεν μπορεί να παίξει Πέμπτη-Κυριακή, αλλά όταν είναι έτοιμος, μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του. Είναι γρήγορη ομάδα από τα άκρα η Λίμπερετς, αλλά έχει και προβλήματα στην άμυνα. Λείπει και ο αρχηγός της εκεί… Εκεί είναι, νομίζω, το πρόβλημά της αυτή τη στιγμή, στα μετόπισθεν. Δε νομίζω πως η ίωση που είχε καταβάλλει τους παίκτες της το προηγούμενο διάστημα, είναι πλέον σοβαρό θέμα. Εγώ περιμένω πως θα αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της, άντε ένας-δύο να είναι εκτός»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x