Αγγλία

Σκέφτεται Premier League και Serie A o Σιμεόνε

Το ενδεχόμενο να αναλάβει στο μέλλον κάποια ομάδα από την Premier League ή τη Serie A σκέφτεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ δεν απέκλεισε την περίπτωση να αναλάβει την εθνική Αργεντινής.

Το μέλλον του μακριά από τη Ατλέτικο μπορεί να δει ο Ντιέγκο Σιμεόνε, όπως ανέφερε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Αυστραλία, στην οποία βρίσκεται η Ατλέτικο για μια σειρά φιλικών αγώνων. Συγκεκριμένα τόνισε ότι τον ελκύουν περισσότερο τα πρωταθλήματα Αγγλίας και Ιταλίας, ενώ σκέφτεται και το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια στιγμή την εθνική Αργεντινής.

«Είμαι ένας νέος προπονητής, οπότε όλα είναι πιθανά. Υπάρχουν πολλά πρωταθλήματα που έχουν ενδιαφέρον και προκλήσεις αλλά το αγγλικό και το ιταλικό είναι ιδιαίτερα ελκυστικά», δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής.

Ο Σιμεόνε ήταν ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για τη θέση του προπονητής της εθνικής Αργεντινής, με την ομάδα να του προτείνει να τον «μοιράζεται» με την Ατλέτικο.

«Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν το έχει κάνει αυτό ακόμη, όμως στο μέλλον ίσως να συμβεί. Οι υποχρεώσεις ενός προπονητής το κάνουν πιο δύσκολο αλλά δεν αποκλείω ότι θα γίνει μια μέρα», απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα.

Αργότερα αναφέρθηκε στην Ατλέτικο και την ήττα της από τη Ρεάλ στα πέναλτι στον τελικό του Champions League, ενώ μίλησε και για την επόμενη σεζόν της ομάδας.

«Ποτέ δεν έχω μίλησε για τα συναισθήματά μου μετά τη νίκη της Ρεάλ. Ήταν δύσκολο να τα περιγράψω. Αυτή η ήττα ήταν σαν θάνατος και μετά από κάθε θάνατο υπάρχει μια περίοδος πένθους. Αλλά αυτή η περίοδος έχει πλέον περάσει», τόνισε ο 46χρονος. « Πιστεύω ότι έχουμε μια δυνατή ομάδα. Είμαστε ενθουσιώδεις και έχουμε πολλές ελπίδες. Έχουμε βελτιώσει τη δουλειά που κάνουμε σαν σύλλογος και σαν ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής, Μαουρίσιο Ποκετίνο, με τον οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπος σε φιλικό της Ατλέτικο με την Τότεναμ.

« Με τον Μαουρίσιο έχουμε παίξει μαζί στην εθνική και τον ξέρω πολλά χρόνια. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και το πιο βασικό είναι ότι καταλαβαίνει την ουσία του ποδοσφαίρου. Εύχομαι να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά».

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x