Συνήθεια έχει γίνει για τον Μαρίνο Ουζουνίδη η συνεχόμενη αλλαγή πλάνων και οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Έτσι λοιπόν με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο τεχνικός του τριφυλλιού σκέφτεται να δοκιμάσει ένα διαφορετικό σχήμα, το οποίο θα ταιριάζει παραπάνω στα χαρακτηριστικά των παικτών που έχει πλέον στη διάθεσή του.

Έτσι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασε χθες σχήμα 3-5-2 με τον Γιόχανσον πλαισιώνει τους Κολοβέτσιο και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Στις πτέρυγες τοποθέτησε τους Κουλιμπαλί, Ινσούα, τον Κάτσε σε ρόλο κόφτη, τους Λουντ, Άλτμαν εσωτερικούς μέσους και τους Δώνη-Μυστακίδη ως δίδυμο στην κορυφή. Όσον αφορά τα πρόσωπα, αν ο Τζανδάρης είναι έτοιμος, κάτι που είναι το πιθανότερο, θα πάρει τη θέση του Άλτμαν.

Ο Ουζουνίδης θα δουλέψει και σήμερα το συγκεκριμένο σχήμα και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το Σάββατο το απόγευμα στους Ζωσιμάδες.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ