Stoiximan Super League

Σκέφτεται αλλαγή συστήματος ο Ουζουνίδης

Η απουσία ενός κλασικού φορ αλλά και παικτών για τα άκρα αναγκάζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να εξετάζει ένα εναλλακτικό αγωνιστικό πλάνο ενόψει ΠΑΣ.

Συνήθεια έχει γίνει για τον Μαρίνο Ουζουνίδη η συνεχόμενη αλλαγή πλάνων και οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Έτσι λοιπόν με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο τεχνικός του τριφυλλιού σκέφτεται να δοκιμάσει ένα διαφορετικό σχήμα, το οποίο θα ταιριάζει παραπάνω στα χαρακτηριστικά των παικτών που έχει πλέον στη διάθεσή του.

Έτσι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασε χθες σχήμα 3-5-2 με τον Γιόχανσον πλαισιώνει τους Κολοβέτσιο και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Στις πτέρυγες τοποθέτησε τους Κουλιμπαλί, Ινσούα, τον Κάτσε σε ρόλο κόφτη, τους Λουντ, Άλτμαν εσωτερικούς μέσους και τους Δώνη-Μυστακίδη ως δίδυμο στην κορυφή. Όσον αφορά τα πρόσωπα, αν ο Τζανδάρης είναι έτοιμος, κάτι που είναι το πιθανότερο, θα πάρει τη θέση του Άλτμαν.

Ο Ουζουνίδης θα δουλέψει και σήμερα το συγκεκριμένο σχήμα και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το Σάββατο το απόγευμα στους Ζωσιμάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x