Stoiximan Super League

Σκέφτεται εξωτερικό ο Κοτσόλης - Τι ισχύει για Διούδη-Παναθηναϊκό

Αποφασισμένος να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να βρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού εμφανίζεται ο Στέφανος Κοτσόλης, την ώρα που φήμες θέλουν το «τριφύλλι» να εξετάζει την περίπτωση του Διούδη.

Επίσημη πρόταση στον Στέφανο Κοτσόλη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του κατά ένα χρόνο έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι «πράσινοι» περιμένουν την απάντηση του 36χρονου τερματοφύλακα, όμως εκείνος δείχνει πως δεν συμβιβάζεται να αποτελεί την τρίτη επιλογή του Αντρέα Σταματσόνι την επόμενη σεζόν και σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Από την πλευρά του, ο Ιταλός τεχνικός έχει εκφράσει πολλές φορές την εκτίμησή του στον έμπειρο πορτιέρο, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλοντας να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που μπορούν να διαδεχθούν τον Κοτσόλη, με το όνομα του Σωκράτη Διούδη να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα.

Όπως γράφει η SportDay, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει δικό του τον νεαρό τερματοφύλακα που φέτος ξεχώρισε στον Πανιώνιο, αν έδινε ένα ποσό κοντά στις 200.000 στην Κλαμπ Μπριζ (που ανήκει ο παίκτης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x