Stoiximan Super League

Σκέφτεται Λαμπρόπουλο ο Χιμένεθ

Το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Ξάνθη αναμένεται να δώσει κανονικά ο Όγκνιεν Βράνιες, με τον Μανόλο Χιμένεθ να σκέφτεται να τοποθετήσει δίπλα του τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

«Θηρίο» αποδεικνύεται ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος στόπερ επέστρεψε την Πέμπτη στην Αθήνα, με ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως χθες ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως έχει αποφασίσει για τον παίκτη που θα τοποθετήσει δίπλα του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Από τη στιγμή που δεν είναι έτοιμος ο Τσιγκρίνσκι και δεν είναι διαθέσιμος ο Τσόσιτς, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως καταλήγει στην… αυτονόητη επιλογή του Έλληνα αμυντικού.

Θα μπορούσε ο Χιμένεθ να βάλει τον Γιόχανσον στο κέντρο της άμυνας, όμως η συγκεκριμένη λύση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x