Stoiximan Super League

Σκέφτεται να έρθει Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο

Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και δεν αποκλείεται ο Βραζιλιάνος να έρθει προσεχώς στην Ελλάδα. Ενδιαφέρον και από Άρσεναλ.

Πρώτη επιλογή για τη θέση του τεχνικού διευθυντή παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι και ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει και κάποια άλλη λύση στον ορίζοντα στην παρούσα φάση. Δεν αποκλείεται βέβαια να έχουν κάποιο όνομα στη λίστα τους οι «πράσινοι» και να μην έχει διαρρεύσει το όνομα του.

Ο πρώην μέσος του «τριφυλλιού» φαίνεται πως έχει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουν για το συγκεκριμένο πόστο. Δηλαδή, πολύ καλή γνώση του ποδοσφαίρου και του συλλόγου, διεθνές κύρος, γνωριμίες υψηλού επιπέδου και στα συν είναι σίγουρα το γεγονός ότι έχει αποδοχή από τον κόσμο.

Η διάθεση που έδειξε στις πρώτες επαφές ήταν πολύ καλή, αλλά πρέπει να τονιστεί ότι δεν είναι εύκολη η περίπτωσή του και ψάχνουν τρόπους από τον Παναθηναϊκό ώστε να αποσπάσουν το «ναι» του. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας δείχνει ότι έχει την ίδια λογική που είχε και ως παίκτης. Είναι δηλαδή άψογος επαγγελματίας. Αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που προσέγγισε από τη δική του πλευρά το θέμα. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για να μάθει λεπτομέρειες για το πλάνο που υπάρχει στον Παναθηναϊκό με τον Αντρέα Στραματσόνι στο τιμόνι, ενώ έχει ενημερωθεί και για την οικονομική κατάσταση στον σύλλογο και γνωρίζει ότι έχει σημειωθεί πρόοδος τα τελευταία χρόνια.

Μεγάλο εμπόδιο αποτελεί η διστακτικότητα που δείχνει η οικογένεια του για να φύγει από τη Βραζιλία και να έρθει στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται στο «Goal». Παράλληλα, φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από ακόμη μια ομάδα του, την Άρσεναλ. Πάντως, ο αγγλικός σύλλογος δεν έχει κινηθεί επίσημα.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα επικοινώνησε πρόσφατα με φίλο του από την Ελλάδα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα και έδειξε ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα απαντήσει θετικά, αλλά το σκέφτεται. Μάλιστα, όπως ανέφερε, δεν αποκλείεται να έρθει μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα ώστε να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του συλλόγου, ώστε να πάρει την απόφασή του.

*Φιλικό με τον Πανιώνιο δίνει σήμερα (25/03, 16:00) ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Είναι κεκλεισμένων των θυρών και μόνο με την παρουσία εκπροσώπων του Τύπου. Ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής τον τελευταίο καιρό (όπως οι Μπουμάλ, Σάντσεθ και Τελάντερ), ώστε να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x