Champions League

Σκέφτεται την έκπληξη ο Βίκτορ

Συγκεκριμένα πράγματα δείχνει πως έχει στο μυαλό του όσον αφορά τον αυριανό επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Χάποελ ο Βίκτορ, ο οποίος ψάχνει τρόπο για να αιφνιδιάσει τους Ισραηλινούς.

Σχεδόν ένα 24ωρο έχει απομείνει για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Χάποελ στο Μπερ Σεβά, στο πλαίσιο της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League.

Πριν από την αναχώρησή τους για το Ισραήλ, οι Πειραιώτες προπονήθηκαν στου Ρέντη και ο Βίκτορ έδειξε για άλλη μία φορά το πλάνο με το οποίο σκοπεύει να επιστρέψει εκείνος και οι παίκτες του με την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», για άλλη μία μέρα ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε το 4-3-2-1, έχοντας πάλι μαζί τους Φορτούνη και Τσόρι.

Πρόθεση του 40χρονου προπονητή είναι να μπορέσει να δημιουργήσει φάσεις, με τους δύο παίκτες να αναλαμβάνουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων».

Από εκεί και πέρα, η τοποθέτηση του Καμπιάσο στη μεσαία γραμμή μαζί με τους Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη (που έχουν μεγαλύτερα «πνευμόνια») θα δώσει στους πρωταθλητές Ελλάδας να μπορέσουν να πάρουν την μπάλα από την άμυνα και να την προωθήσουν με μεγαλύτερη άνεση στην επίθεση.

Η άμυνα δεν θα αλλάξει και έτσι μπροστά από τον Καπίνο θα βρεθούν οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια. Στην κορυφή της επίθεσης όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x