Stoiximan Super League

Σκέφτεται τον… αιφνιδιασμό ο Χιμένεθ

Στη σημερινή – τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ αναμένεται ο Μανόλο Χιμένεθ να καταλήξει στα πρόσωπα και το σχήμα που θα παρατάξει αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αντίστροφα για τον αυριανό – πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μετρούν στην ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όλες αυτές τις μέρες ο Μανόλο Χιμένεθ με τους συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για να αντιμετωπίσουν τους Θεσσαλονικείς, σε μία άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη σημερινή – τελευταία προπόνηση τις σκέψεις του όσον αφορά τα πρόσωπα και το σχήμα με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει την «Ένωση» στη συμπρωτεύουσα.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως θα επαναφέρει το 4-3-3, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο του αιφνιδιασμού με την επιλογή του 4-4-2.

Ο Σεβιγιάνος προπονητής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, εκτός του Λαμπρόπουλου που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε και του Αραβίδη που και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x