Stoiximan Super League

Σκέφτεται ως αντάλλαγμα τον Εβαντζελίστα η Σάο Πάουλο

Η Σάο Πάουλο ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Ουντινέζε και φημολογείται πως χρησιμοποιεί ως διαπραγματευτικό ατού τον Λούκας Εβαντζελίστα. Τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Λούκας Εβαντζελίστα ανήκει στην Ουντινέζε, η οποία τον έχει δώσει δανεικό στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο οι Ιταλοί δεν έχουν καλύψει ακόμη όλο το κόστος της αγοράς του από τη Σάο Πάουλο και οι Βραζιλιάνοι φαίνεται πως χρησιμοποιούν τον νεαρό μέσο ως διαπραγματευτικό ατού.

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας του καφέ, η Σάο Πάουλο ενδιαφέρεται για τον Νίκο Λόπες, τον Ουρουγουανό φορ που παίζει δανεικός από την Ουντινέζε στη Νασιονάλ. Οι Βραζιλιάνοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους και σκέφτονται αντί για (περισσότερα) χρήματα να προσφέρονται να σβήσουν το χρέος για τον Εβαντζελίστα.

Αυτό, πάντως, δεν επηρεάζει τη θέση του Παναθηναϊκού και του παίκτη, που θα συνεχίσει να ανήκει στην Ουντινέζε. Μάλιστα ο Λούκας Εβαντζελίστα έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει και του χρόνου στους «πράσινους», ενώ και στην ομάδα υπάρχει καλή άποψη για τις ικανότητές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x