Γαλλία

Σκέψεις απόλυσης του Έμερι στην Παρί!

Δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου αναφέρουν ότι ο Αλ-Κελαϊφί σκέφτεται το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή στο τέλος της σεζόν.

Η επική πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν Ζερμέν ενδεχομένως να αποτελέσει και λόγο για την απόλυση του Ουνάι Έμερι.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφι κάνει σκέψεις να διακόψει τη συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό στο τέλος της σεζόν καθώς δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την τροπή που είχαν οι αναμετρήσεις με την «Μπάρτσα».

Συγκεκριμένα, τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Παρί είχε ξεκαθαρίσει στο πρώτο του ραντεβού με τον Έμερι ότι ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι η παρουσία της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, υπογραμμίζοντας του ότι δεν θα γίνει αποδεκτός ένας αποκλεισμός νωρίτερα.

Εκτός αυτού υποστηρίζουν ότι ήδη ο Αλ-Κελαϊφί έχει ασκήσει κριτική στον Έμερι για την τακτική του στη ρεβάνς του «Καμπ Νου» καθώς και το γεγονός ότι στις προπονήσεις πριν το ματς είχε ζητήσει από τους παίκτες του να εκτελέσουν πέναλτι για να είναι προετοιμασμένοι.

Ο Έμερι έχει συμβόλαιο δύο ετών με τη γαλλική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x