Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Ίντερ μετά την ήττα-σοκ από την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Μιλάνο στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η άσχημη εμφάνιση και ήττα από την πρωταθλήτρια Ισραήλ, σε συνδυασμό με το γεγονός πως το ξεκίνημα των «νερατζούρι» στο πρωτάθλημα Ιταλίας είναι αποκαρδιωτικό (4 βαθμοί σε τρείς αγώνες), οδήγησαν τους οπαδούς της ομάδας στο να αποδοκιμάσουν έντονα μετά το χθεσινό παιχνίδι.
Μάλιστα, τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, προχωρούν ακόμα περισσότερο τις ενδεχόμενες εξελίξεις, καθώς εντός διοίκησης υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για την επιλογή του Φρανκ Ντε Μπουρ στη θέση του τεχνικού ηγέτη. Οι Ιταλοί μάλιστα, κάνουν λόγο και για πολύ πιθανή απόλυσή του, αν η Ιντερ δε νικήσει τη Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στο Μιλάνο.
Τα ρεπορτάζ τονίζουν ότι οι «νερατζούρι» έχουν όρο στο συμβόλαιό του που τους δίνει το δικαίωμα να λύσουν το συμβόλαιό του πληρώνοντας 1,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ήδη στις σημερινές εφημερίδες έχουν γραφτεί τα ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών του, όπως οι Φάμπιο Καπέλο και Τσέζαρε Πραντέλι.
Θυμίζουμε, πως ο Ντε Μπούρ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ίντερ στις 9 Αυγούστου, αντικαθιστώντας τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος πλήρωσε το… μάρμαρο για τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






