Stoiximan Super League

Σκέψεις για αλλαγές με Ριέκα από Χάσι

Μια-δυο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με τη Ριέκα σκέφτεται να κάνει ο Μπέσνικ Χάσι στην αυριανή ρεβάνς της Κροατίας. Τι έχει στο μυαλό του ο Κοσσοβάρος.

Τον κρισιμότερο αγώνα της σεζόν δίνει πολύ νωρίς ο Ολυμπιακός, που το βράδυ της Τρίτης καλείται να υπερασπιστεί στην Κροατία το 2-1 επί της Ριέκα για να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν πρόλαβε να κάνει… κανονική προπόνηση, αφού χθες, επομένη του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, οι περισσότεροι παίκτες έκαναν αποθεραπεία. Ο Κοσσοβάρος προπονητής δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, αλλά είναι δεδομένο πως σκέφτεται μια-δυο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς.

Ο Κώστας Φορτούνης διεκδικεί με πολλές πιθανότητες θέση στο αρχικό σχήμα (πιθανότατα αντί του Μάρκο Μάριν), μιας και ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε το ρυθμό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ στην ενδεκάδα είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας αντί του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για τις υπόλοιπες θέσεις λογικά δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα, ο Ρομαό θα ξαναπαίξει στόπερ δίπλα από τον Ρέτσο, ο Κούτρης θα διατηρηθεί σε θέση αριστερού μπακ, οι Ζιλέ και Οφόε θα είναι στο κέντρο, ο Καρσελά δεξιά και ο Σεμπά αριστερά, με τον Μπεν στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι ανέτοιμοι Ταχτσίδης και Μποτία, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Εμενίκε, Ελιουνούσι και Μάρτινς. Πέρα από όσους προαναφέρθηκαν, στην 23αδα για το ταξίδι στην Κροατία βρίσκονται και οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Σιώπης, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x