Stoiximan Super League

Σκέψεις για ανανέωση σε Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό

Σοβαρά σκέφτονται το ενδεχόμενο στον Παναθηναϊκό να γίνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Πληροφορίες ότι ήδη έχει υπάρξει σχετική επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018 δηλαδή το τέλος της σεζόν που έχει ξεκινήσει. Έτσι ήδη στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού έχουν γίνει σκέψεις για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του Μαρίνου Ουζουνίδη, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα αλλά και το πόσο σημαντικός είναι πια για αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υπάρξει σχετική συζήτηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Εβρίτη τεχνικό για να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Μάλιστα υπάρχει η αίσθηση ότι η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών αποτελεί και κοινή επιθυμία των δύο ανδρών.

Άλλη μια ένδειξη για αυτό αποτελεί και το γεγονός ότι οι κινήσεις που έγιναν φέτος για το τριφύλλι έγιναν ως μέρος ενός σχεδιασμού αρκετών ετών. Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη μάλιστα να μιλά στους παίκτες που αποκτήθηκαν ότι και εκείνοι θα αποτελούν ένα μέρος αυτού του σχεδιασμού.

Περισσότερα για το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου δεν είναι γνωστό το πότε θα υπάρξουν. Ωστόσο εκτιμάται ότι θα συμβεί όταν και οι δύο πλευρές και κυρίως ο Γιάννης Αλαφούζος κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσει και την απεριόριστη εμπιστοσύνη του στον Ουζουνίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x