Ιταλία

Σκέψεις για Φάτζιο στη Ρόμα

Τον Φεντερίκο Φάτζιο της Τότεναμ θέλει η Ρόμα, για να αντικαταστήσει τον Αντόνιο Ρούντιγκερ που τραυματίστηκε στο γόνατο, στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Στο πρόσωπο του Φεντερίκο Φάτζιο βρήκε η Ρόμα τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, μέχρι να επιστρέψει ο Γερμανός από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο γόνατο, στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Η Τότεναμ έχει βάλει πωλητήριο στον 29χρονο κεντρικό αμυντικό, αφού πέρασε και δεν ακούμπησε στο Λονδίνο και ο τεχνικός διευθυντής των «τζιαλορόσι», Βάλτερ Σαμπατίνι, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον πρώην παίκτη της Σεβίλλης.

Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι ο παίκτης έχει ιταλικό διαβατήριο και έτσι δεν θα πιάσει θέση «ξένου» στο ρόστερ των Ρωμαίων. Αν τελικά προχωρήσει στην απόκτηση του, τότε θα τον πάρει με την μορφή δανεισμού ως το επόμενο καλοκαίρι, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς, εφόσον πείσει ο παίκτης.

Την προηγούμενη χρονιά ο Αργεντινός αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο στην αγγλική ομάδα και μετά δόθηκε δανεικός στην Σεβίλλη για ένα εξάμηνο.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x