Stoiximan Super League

Σκέψεις για Ισπανό ή Ουζουνίδη στον Άρη

Σε απόλυτη προτεραιότητα βρίσκεται το θέμα της αντικατάστασης του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Άρη, με τους Ουζουνίδη, Λόπες και Ένινγκ να είναι τα τρία ονόματα που ακούγονται εντονότερα

Τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη, Ζεράρ Λόπες και Μίχαελ Ένινγκ συνεχίζουν να βρίσκονται στη λίστα του Άρη για τη κενή θέση που έχει μείνει στον πάγκο.

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται σε απόλυτη προτεραιότητα στους «κιτρινόμαυρους», που διανύουν κρίσιμα 24ωρα για την τελική τους απόφαση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν έντονα τους «κιτρινόμαυρους», με τον Θόδωρο Καρυπίδη να τον προσεγγίζει ξανά προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις του σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν πριν λίγες μέρες.

Ο επικεφαλής του συλλόγου έχει εκδηλώσει την επιθυμία του για συνεργασία με τον 50χρονο τελικό και δεν αποκλείεται να υπάρξει κατ ιδίαν συνάντηση σύντομα.

Ψηλά στην προτίμησή του Καρυπίδη, πάντως, βρίσκεται και η ισπανική αγορά, με τον Ζεράρ Λόπες να αποτελεί ισχυρή υποψηφιότητα για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο Άγγελος Χαριστέας έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον ίδιο, αλλά και ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν και εκτός απροόπτου θα υπάρχει επικοινωνία μέχρι αύριο.

Όσο για τον Μίχαελ Ένινγκ, αποτελεί επιλογή του τεχνικού διευθυντή του Άρη, καθώς τον γνωρίζει προσωπικά από την συνεργασία τους στην Νυρεμβέργη.

Ο Καρυπίδης αναμένεται να εξετάσει όλες τις επιλογές και σε συνεργασία με τον Άγγελο Χαριστέα να αποφασίσει ποιες περιπτώσεις προπονητή θα φτάσουν σε επίπεδο επίσημης πρότασης, ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x