Stoiximan Super League

Σκέψεις για μείωση ομάδων με μπόνους στις ΠΑΕ που θα πέφτουν

Σύντομα θα τεθεί ξανά το ζήτημα της μείωσης των ομάδων της Super League και αναμένεται να εξεταστεί το ενδεχόμενο να παίρνουν μπόνους όσες υποβιβάζονται.

Οι συζητήσεις για μείωση των ομάδων της Super League έχουν σταματήσει τα τελευταία χρόνια στην άρνηση των μικρομεσαίων ομάδων, καθώς η διαφορά των εσόδων μεταξύ της μεγάλης κατηγορίας και της Football League είναι χαώδης. Συγκεκριμένα, ενώ στη Super League τα προσδοκώμενα έσοδα είναι περίπου 2 εκατ. ευρώ, στη δεύτερη κατηγορία είναι μετά βίας μόλις το 1/10.

Το θέμα της μείωσης των ομάδων θα τεθεί επί τάπητος και πάλι προς συζήτηση, αλλά αυτή τη φορά αναζητείται φόρμουλα για να πειστούν οι μικρομεσαίοι να κάμψουν τις αντιρρήσεις τους. Σύμφωνα με τη Live Sport, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να εισπράττουν ένα καλό μπόνους οι ομάδες που υποβιβάζονται στη Football League. Μιλάμε για ένα ποσό μεταξύ 300.000 και 500.000 ευρώ, που αν επενδυθεί σωστά θα εξασφαλίζει σε όποιον υποβιβάζεται ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για την άμεση επιστροφή του στη Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x