Κύπελλο Ελλάδας

Σκέψεις για Παρέδες από τον Μπέντο-Απρόοπτο με Μποτία

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τον Άρη έμεινε ο Αλμπέρτο Μποτία λόγω απρόοπτου στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς στο Καραϊσκάκη. Σκέψεις για Παρέδες στα δεξιά από Μπέντο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη και το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για τους Πειραιώτες είναι ο τραυματισμός του Αλμπέρτο Μποτία. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, αλλά ο Ισπανός έμεινε εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στους “κιτρινόμαυρους”.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Πάουλο Μπέντο έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στον Άρη και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα παίξει με δύο φορ όπως στο πρώτο ματς που είχε λήξει 1-1. Αυτό σημαίνει πως Καρντόσο και Ανσαριφάρντ θα είναι στο βασικό σχήμα των “ερυθρόλευκων” στην αυριανή αναμέτρηση.

Η έκπληξη πάντως που σκέφτεται ο Πάουλο Μπέντο αφορά το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής των πειραιωτών, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Παρέδες. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση, αλλά είναι στην αποστολή και κανείς δεν μπορεί ν' αποκλείσει την περίπτωση να ξεκινήσει στο ματς.

Αυτό γιατί ο Φιγκέιρας δεν είναι 100% έτοιμος και ο 47χρονος κόουτς δε θέλει να ρισκάρει με τον συμπατριώτη του. Το θέμα αυτό πάντως θα ξεκαθαρίσει λίγες ώρες πριν από το ματς και αφού πρώτα ο Μπέντο μιλήσει με τον Φιγκέιρας. Αν ο τελευταίος πει στον προπονητή του πως είναι έτοιμος ν' αγωνιστεί, τότε θα παίξει. Αν όχι τότε θ' αγωνιστεί ο Παρέδες παρά το ότι έχει μόλις μια προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Το πιθανότερο “σενάριο” σε ότι αφορά τη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς είναι Λεάλι, Φιγκέιρας, Νικολάου, Βιάνα, Σισοκό, Μπουχαλάκης, Μάρτινς, Σεμπά, Μανθάτης, Ανσαριφάρντ και Καρντόσο.

Το πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη είχε λήξει ισόπαλο 1-1 και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι στόχος του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τον Άρη, είναι να πάρει την πρόκριση και μάλιστα να “καθαρίσει” το ματς όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Βέβαια ο Μπέντο ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο έκπληξης κι επισήμανε πως ο Άρης δεν έχει τίποτε να χάσει και θα είναι επικίνδυνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x