Stoiximan Super League

Σκέψεις του Παράσχου για βασικό Αλίβοντιτς!

Ο Γιώργος Παράσχος δοκίμασε εντός της εβδομάδας τον Ένβερ Αλίβοντιτς στο ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και σκέφτεται σοβαρά να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα κόντρα στον Πλατανιά!

Η ώρα του Ένβερ Αλίβοντιτς στον Απόλλωνα, έφτασε!

Ο Γιώργος Παράσχος δοκίμασε εντός της εβδομάδας στις προπονήσεις τον Σέρβο εξτρέμ με τους βασικούς και σκέφτεται σοβαρά να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα στο εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει και την πίεση του αποτελέσματος καθώς ξέρει πως η ομάδα του δεν πρέπει να ηττηθεί στο εν λόγω παιχνίδι και φαίνεται πως θα παρατάξει τον Απόλλωνα στην Κρήτη με όλα τα... όπλα του! Ένα από αυτά είναι και ο Ένβερ Αλίβοντιτς, για τον οποίο ήδη ακούγονται πάρα πολλά θετικά από τις προπονήσεις και ο 33χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως είναι έτοιμος για να βοηθήσει ουσιαστικά την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο Αλίβοντιτς φαίνεται πως θα είναι ο ένας εκ των τριών επιθετικών, με τους Αλμπάνη και Ελμπάζ να συμπληρώνουν την τριπλέτα. Ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση της Κυριακής όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν!

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως σε προπόνηση εντός της εβδομάδας, ο Παράσχος είχε δοκιμάσει και τριάδα στα χαφ με τους Τσουκαλά, Κονέ, Ντεβέσα αφήνοντας εκτός αυτής τον Παπάζογλου.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x