Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την ομοσπονδία, την EFL (Championship, League 1, League 2) και τους Ένωση των ποδοσφαιριστών, ώστε να καθιερωθεί «διάλειμμα» δύο εβδομάδων στα πρωταθλήματα και των τεσσάρων επαγγελματικών κατηγόριων κατά την περίοδο του Ιανουαρίου.

«H Premier League βρίσκεται σε συζητήσεις με την FA και την EFL σχετικά με το βαρύ πρόγραμμα στο αγγλικό ποδοσφαιρικό καλεντάρι και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αποσυμφορηθεί, προσφέροντας στους παίκτες την ευκαιρία για μια διακοπή στα μέσα της σεζόν. Εφόσον καταφέρουμε να βρούμε διαθέσιμο χώρο στις ημερομηνίες, είμαστε ανοικτοί σε αυτό και οι εποικοδομητικές συζητήσεις με την πλευρά των ποδοσφαιριστών θα συνεχιστούν, με στόχο να βρεθεί μια λειτουργική λύση» αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ενημέρωση της Premier League», αναφέρει η ενημέρωση.

Οι πρώτες σκέψεις αφορούν τη μείωση του αριθμού των αναμετρήσεων σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ (επαναληπτικοί και διπλά ματς) και η μεταφορά των παιχνιδιών από το σαββατοκύριακο στα μέσα της εβδομάδας.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ