Stoiximan Super League

Σκεπτικισμός και όχι πανικός στον Ατρόμητο

Όταν δέχεσαι έξι γκολ ακόμα και σε φιλική αναμέτρηση, δεν αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός και σίγουρα προκαλείται προβληματισμός, ωστόσο στον Ατρόμητο δεν υπάρχει πανικός.

Με σκυμμένα κεφάλια αποχώρησε η αποστολή του Ατρόμητου από το χθεσινό φιλικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αφού τα έξι γκολ με τα οποία αποχώρησε από το «Θ. Κολοκοτρώνης» ήταν πάρα πολλά ακόμα και για προπονητικό διπλό.

Με τους σφυγμούς να έχουν πέσει και το αίσθημα της απογοήτευσης να έχει υποχωρήσει ελαφρώς από χθες το βράδυ, οι Περιστεριώτες προσπαθούν με ψυχραιμία να βγάλουν τα… κέρδη από το χθεσινό αποτέλεσμα, αφού αν μη τι άλλο φάνηκαν οι ανορθογραφίες σε θέματα ετοιμότητας και ανά περιπτώσεις στη νοοτροπία. Το καλό για τους ίδιους είναι ότι φάνηκαν τώρα, που η σεζόν δεν έχει ακόμα ξεκινήσει και μπορούν με τη σωστή διαχείριση να τα διορθώσουν.

Το δεδομένο είναι ότι ο τεχνικός της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι είναι πιστός στη δική του λογική, παραμένει πολύ αισιόδοξος ότι οι παίκτες του μόλις προσαρμοστούν σε αυτά που θέλει, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο και πολύ πιο ελκυστικό.

Ο Αυστριακός φαίνεται αυτή τη στιγμή να προκρίνει το 3-4-3 ως επιλογή για το σχηματισμό που θα ακολουθήσει (πρώτη ελληνική ομάδα που αναμένεται να παραταχθεί με τέτοιο σύστημα) και πάνω σε αυτό δουλεύει, με δεύτερη επιλογή να είναι το 3-5-2. Το φιλικό της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται να φανούν πολύ περισσότερα πράγματα, αφού ο Κάναντι θα κάνει πρόβα βασικών επιλογών.

Από την εικόνα της αναμέτρησης θα κριθεί πώς θα κινηθούν οι Περιστεριώτες στη συνέχεια, αφού πλην της ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας (λόγω της αποχώρησης του Κατράνη) θα πέσει στο τραπέζι η απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, χωρίς ακόμα όμως να έχει αποφασιστεί σε ποια γραμμή θα αγωνίζεται.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x