Euro 2024

Σκίμπε: «Μας ευχαριστεί που ξεκινήσαμε με νίκη»

Στη νίκη στάθηκε ο Μίχαελ Σκίμπε στη δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου με το Γιβραλτάρ.

Στη σημασία της νίκης στάθηκε ο Μίχαελ Σκίμπε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ. Ο Γερμανός τεχνικός επεσήμανε ότι πλέον μπορούν με μεγαλύτερη ηρεμία να συγκεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι των προκριματικών, αλλά δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά του για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι διεθνείς στο β’ ημίχρονο.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες και δίκαια νικούσαμε με 4-1. Στο β’ μέρος όμως δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί μπορούσαμε να έχουμε δημιουργήσει περισσότερες φάσεις και να σκοράρουμε. Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι εάν νικάς στο α’ μέρος με τόσα γκολ τότε ενδεχομένως να μπουν οι παίκτες περισσότερο χαλαρά στο β’», τόνισε και συνέχισε:

«Αυτό που μας ευχαριστεί όμως είναι το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη και τώρα μπορούμε με ηρεμία και συγκέντρωση να πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Ο Γερμανός υπογράμμισε ότι δεν ανήσυχε στο τέρμα του Γιβραλτάρ... «Όχι, δεν ανησύχησα. Ήταν ένα όμορφο γκολ, που μπήκε όταν έλειπε ένας παίκτης μας. Ένα τέτοιο γκολ μπορεί πάντα να μπει», ανέφερε και κατέληξε:

«Στο β ημίχρονο μας έλειπε η απλότητα για να έχουμε περισσότερες φάσεις και περισσότερες τελικές φάσεις. Καταλάβαμε και νιώσαμε ότι δεν έχουν ρυθμό οι παίκτες μας γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει αλλά και τα άλλα πρωταθλήματα είναι στην αρχή τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x