Stoiximan Super League

Σκληρή απάντηση Κοντονή σε Καραπαπά: «Τους θίγει η διαδικασία της κάθαρσης»!

Θέση για τα όσα έγραψε ο Κ. Καραπαπάς περί συνεργασίας Κοντονή-Θ. Μητρόπουλου πήρε το υπουργείο. «Αισθάνονται την ανάγκη να υπερασπιστούν το σύστημα», αναφέρει και τονίζει πως «η κάθαρση τους θίγει»!

Με πολύ σκληρό τρόπο απάντησε το υφυπουργείο Αθλητισμού -και ο Σταύρος Κοντονής- στα όσα έγραψε στο Facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

«Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν πως αισθάνονται ότι η διαδικασία της κάθαρσης τους θίγει», τονίζεται!

Αναλυτικά, η θέση του υπουργείου: «Διάλογο με ιδιωτικούς υπαλλήλους η κυβέρνηση ούτε έκανε, ούτε θα κάνει.

Ωστόσο, είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι κάθε φορά που η κυβέρνηση δρομολογεί την αντιπαράθεση με την παράγκα του ποδοσφαίρου και το σύστημα της ΕΠΟ που την υποθάλπει, στελέχη ποδοσφαιρικής ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να υπερασπιστούν αυτό ακριβώς το σύστημα που προκάλεσε παθογένειες και κακοήθειες δεκαετιών. Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν πως αισθάνονται ότι η διαδικασία της κάθαρσης τους θίγει.

Επειδή σιγά-σιγά θα το πάρουν απόφαση όλοι, ότι θα κερδίζει ο καλύτερος, όποιο χρώμα φανέλας και να φορά, η καλύτερη υπηρεσία που μπορούν όλοι αυτοί να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο είναι να φύγουν γρήγορα από αυτό. Ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε οι εργοδότες τους τους έχουν άλλωστε ανάγκη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x