Αγγλία

Σκληρή κριτική Μουρίνιο σε Σο!

Ιδιαίτερα αυστηρός με τον Λουκ Σο ήταν ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, αποκαλύπτοντας το λόγο που δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ.

Ιδιαίτερα αυστηρός με τον αριστερό του μπακ, Λουκ Σο, ήταν ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, αποκαλύπτοντας το λόγο, για τον οποίο δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουέστ Μπρομ, έπειτα από τη λήξη του παιχνιδιού στο «Ολντ Τράφορντ».

Μετά, λοιπόν, από τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τους «μπάγκις», ο τεχνικός των «κόκκινων» διαβόλων ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, τονίζοντας:

«Μου είναι δύσκολο ακόμα και να τον έχω στον πάγκο, επειδή δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τον Άσλεϊ Γιανγκ, τον Ματέο Νταρμιάν ή τον Ντάλεϊ Μπλιντ. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον τρόπο που προπονείται, που αφοσιώνεται, τη συγκέντρωσή του και τις φιλοδοξίες που έχει. Είναι μακράν πίσω των υπολοίπων»!

Τελευταία εμφάνιση του Σο ήταν στο ισόπαλο παιχνίδι (1-1) με την Μπόρνμουθ στις αρχές του προηγούμενου μήνα (4/3), όταν και φημολογήθηκε πως ο Πορτογάλος κόουτς ενοχλήθηκε από μία ενέργεια του παίκτη κατά την άναπαυλα του ημιχρόνου.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως ο Άγγλος αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας ταλαιπωρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα από σοβαρούς τραυματισμούς, ο πιο επίπονος εκ των οποίων το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και εξαιτίας ενός κατάγματος που υπέστη στην κνήμη του, έχασε σχεδόν όλη την περυσινή χρονιά (2015-2016).

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x