Γενικά

Σκόκο: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τη Ρίβερ-Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στη Νιούελς»

Ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του στη Ρίβερ Πλέιτ και τα σενάρια αποχώρησής του από αυτή εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Νάτσο Σκόκο.

Τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την Ρίβερ Πλέιτ το προσεχές χρονικό διάστημα σχολίασε ο Νάτσο Σκόκο.

Ο Αργεντινός πρώην παίκτης της ΑΕΚ υποστήριξε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει από τους «μιλιονάριος» ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Νιούελς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήταν έλλειψη σεβασμού να ρωτήσω τον κόουτς Γκαλάρντο γιατί δεν παίζω. Ποτέ δεν ζήτησα συνάντηση ούτε τίποτα, καθώς θα ήταν άσχημο για τους συμπαίκτες μου. Θα ήταν σαν να λέω πως εγώ παίζω καλύτερα από τον έναν ή τον άλλο και αυτό δεν μου φαίνεται σωστό»

Είναι σκληρό όταν δεν παίζω, ωστόσο προσπαθώ πολύ στις προπονήσεις. Όλοι οι παίκτες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Υπήρξαν παιχνίδια που αισθανόμουν πως δεν έδινα στην ομάδα αυτό που θα μπορούσα, ωστόσο κάνω την αυτοκριτική μου και προσπαθώ να βελτιώνομαι το συντομότερο δυνατόν. Τώρα επιστρέφω στο πραγματικό μου επίπεδο και αισθάνομαι άνετα και πάλι. Ποτέ δεν είχε τη σκέψη να αποχωρήσω από τη Ρίβερ, αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις.

Είμαι οπαδός τη Νιούελς και θα μου άρεσε να κλείσω την καριέρα μου εκεί. Πέρασα δύσκολα την τελευταία φορά, όταν αποχώρησα επειδή υπήρχαν πολλά προβλήματα και το μυαλό μου ήταν περισσότερο σε εξωαγωνιστικά ζητήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x