Γενικά

Σκολάρι, ο αντί-Καναβάρο

Η Γκουανγκζού Εβεργκράντε απομάκρυνε αιφνιδίως τον Φάμπιο Καναβάρο απ’ τον πάγκο και προσέλαβε τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι! «Περίεργο» τιτίβισμα του Ιταλού.

Σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία προχώρησε η Γκουανγκζού Εβεργκράντε! Οι Κινέζοι διέκοψαν ξαφνικά την συνεργασία τους με τον Φάμπιο Καναβάρο (ο οποίος είχε πάρει το χρίσμα μετά την αποχώρηση Λίπι) και ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Λουίς Φελίπε Σκολάρι στην άκρη του πάγκου.

Ο Βραζιλιάνος πρόσφατα έμεινε χωρίς δουλειά, όταν απολύθηκε από την Γκρέμιο, ωστόσο έστω κι αν χρειαστεί να φτάσει στην άλλη άκρη της Γης, θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως προπονητής, μπαίνοντας σε νέες... περιπέτειες.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 67χρονος κόουτς (ο οποίος πάει απ’ το κακό στο χειρότερο τα τελευταία χρόνια, στις ομάδες που αναλαμβάνει) θα ‘χει διετή διάρκεια.

Πάντως, μπορεί να πει κανείς πως ο Φάμπιο Καναβάρο έριξε ένα μίνι... καρφί για τον τρόπο που απομακρύνθηκε απ’ τον κινεζικό σύλλογο. Στο Twitter –αφότου ανακοίνωσε το γεγονός- έγραψε: «Αφήνω την ομάδα πρώτη στο πρωτάθλημα και στα προημιτελικά του Champions League Ασίας», θέλοντας προφανώς να... δείξει σε όλους πως μια χαρά έκανε τη δουλειά του στην πρωταθλήτρια της Ηπερίου (το ‘χε σηκώσει πέρσι επί Λίπι) κι ότι ουσιαστικά δεν συνέτρεχε λόγους απομάκρυνσής του.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x