Αγγλία

Σκόουλς: «Ο Ρούνεϊ είναι μαχητής»

Ο παλαίμαχος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, δήλωσε πως o Γουέιν Ρούνεϊ θα παλέψει για να επιστρέψει στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πολ Σκόουλς υποστηρίζει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα χρησιμοποιήσει στην βασική του ενδεκάδα για τα σημαντικά παιχνίδια με Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι τον«μαχητή» των «κόκκινων διαβόλων», Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Ρούνεϊ χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με την Ζόρια (1-0) αλλά ήταν στον πάγκο και στο νικηφόρο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Λέστερ (4-1).

Ο Πολ Σκόουλς πιστεύει πως αυτή η απουσία δεν θα επηρεάσει τον διεθνή επιθετικό.

«Είναι ένας απίστευτος παίκτης για τον σύλλογο. Κανείς δεν είπε πως αν έπαιζε στο παιχνίδι με την Λέστερ δεν θα νικούσαμε. Απλά αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται και στην καλύτερη του φόρμα», δήλωσε ο Σκόουλς στο «BT Sport».

«Ίσως αυτή τη στιγμή να μην πρέπει να είναι βασικός αλλά τον ξέρω τον Ρούνεϊ, είναι μαχητής και θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Όταν έρθουν τα μεγάλα παιχνίδια με Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, πιστεύω πως θα βρίσκεται στα καλύτερά του» συμπλήρωσε ο Άγγλος.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x