Αγγλία

Σκόουλς: «Τσεχ, αν φύγει ο Ντε Χέα»

Στον Πετρ Τσεχ πρέπει να στραφεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που φύγει ο Νταβίντ Ντε Χέα, σύμφωνα με όσα έγραψε στην «Independent» ο παλαίμαχος άσος «κόκκινων διαβόλων», Πολ Σκόουλς.

Τον Πετρ Τσεχ θεωρεί ως τον ιδανικό αντικαταστάτη για τον Νταβίντ Ντε Χέα ο Πολ Σκόουλς.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πλέον στήλη στην «Independent», και αναφερόμενος στην πιθανή αποχώρηση του Ισπανού, τόνισε ότι ο 33χρονος πορτιέρο της Τσέλσι, που πλέον είναι αναπληρωματικός, αποτελεί την καλύτερη περίπτωση για να το διαδεχθεί.

«Αν φύγει ο Ντε Χέα, η Γιουνάιτεντ πρέπει να πάρει τον Πετρ Τσεχ. Θυμάμαι την επίδραση που έφερε στην ομάδα ο Βαν Ντερ Σαρ όταν ήρθε το 2005, σε μία θέση όπου υποφέραμε από τότε που είχε φύγει ο Σμάιχελ. Μόνο ο Μπαρτέζ ήταν κοντά σε αυτό το επίπεδο», έγραψε ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων», που στη συνέχεια τόνισε ότι ο και ο Ολλανδός πήγε σε μεγάλη ηλικία στο Μάντσεστερ και παρ' όλα αυτά, είχε έξι επιτυχημένες σεζόν με τον σύλλογο.

«Ο Έντβιν ήταν 35 όταν ήρθε στη Γιουνάιτεντ και ήρθε έτοιμος στον σύλλογο. Είχε ήδη κατακτήσει ένα Champions League ενώ είχε τέσσερα χρόνια εμπειρία στην Premier με την Φούλαμ. Με εμάς είχε έξι πάρα πολύ επιτυχημένες σεζόν. Ο Τσεχ μόλις έκλεισε τα 33 και θα μπορούσε ενδεχομένως να παίξει για έξι χρόνια στη Γιουνάιτεντ», ανέφερε ο Άγγλος που τέλος επισήμανε ότι αν φύγει ο Ντε Χέα, λύσεις υπάρχουν.

«Η περίπτωση του Τσεχ δεν θα έχει κανένα θέμα ανησυχίας καθώς ξέρει καλά τη θέση αλλά και τις απαιτήσεις της Premier League. Η Γιουνάιτεντ σίγουρα δε θέλει να χάσει τον Ντε Χέα, όμως αν φύγει, υπάρχουν λύσεις», κατέληξε.

Ο Πετρ Τσεχ έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι για έναν ακόμη χρόνο, και παρά το γεγονός ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να τον κρατήσει στους «μπλε», ο ατζέντης του, Βίκτορ Κόλας, δήλωσε ότι θα πάει σε μία εκ των Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ ή Παρί.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x