Stoiximan Super League

Νίκησε η Εθνική του 2004 και ο... Χρυσοβαλάντης!

Τη νίκη 3-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ πήρε η Εθνική Ελλάδος του 2004 στο γήπεδο της Τούμπας. Εμπνευστής της αναμέτρησης ήταν ο νεαρός Χρυσοβαλάντης και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τη χαρά να παρακολουθήσουν από κοντά τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Εθνική Ομάδα που κατέκτησε το EURO 2004, είχαν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή για την πραγματοποίηση αυτού του φιλικού αγώνα ήταν η... ευχή του νεαρού Χρυσοβαλάντη, ο οποίος είχε ζητήσει να δει αγωνιζόμενους τους αγαπημένους του αθλητές μέσω του οργανισμού «make a wish Ελλάδος». Έτσι, οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να μην του κάνουν το… χατίρι και έδωσαν τη «μάχη» στο γήπεδο της Τούμπας, με τη «θρυλική» ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ να παίρνει τη νίκη 3-2.

inner

Το σκορ άνοιξε ο Χρυσοβαλάντης στο πρώτο λεπτό του αγώνα με τους θεατές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Στο 10’ ο Γιαννακόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον Ιτάνζ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Χαριστέα που δε δυσκολεύτηκε για να κάνει το 1-1.

Το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε και δέκα λεπτά αργότερα με τον Αμανατίδη να χρίζεται και αυτός σκόρερ και να δίνει το προβάδισμα στην Εθνική Ελλάδος 2004 με 2-1. Το ματς δεν άργησε να φέρει στα ίσα ξανά ο Πόζογλου, μετά την ωραία πάσα του Κίτσιου, καθώς με πλασέ από κοντά έκανε το 2-2. Το νικητήριο γκολ για τους παλαίμαχους διεθνείς σημείωσε στο 39’ ο Μπασινάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Τα έσοδα από αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία θα πάνε για την οικονομική ενίσχυση του παιδοογκολογικού τμήματος του ΑΧΕΠΑ.

inner

Εθνική Ελλάδος: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Νταμπίζας, Γκούμας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Καφές, Καραγκούνης και Αμανατίδης.

Στον πάγκο: Βρύζας, Κατεργιαννάκης, Γεωργιάδης, Φύσσας, Νικολαϊδης, Λάκης, Κυργιάκος.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σνάουτσνερ, Ρατς, Χασιώτης, Κόστα, Γκαρσία, Νομπόα, Αλεξανδρίδης, Μακ, Σκαρτάδος και Κουλούρης.

Στον πάγκο: Γλύκος, Πούγγουρας, Κίτσιου, Πόζογλου, Σαββίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Περέιρα, Παπαγιαννόπουλος, Μαυρέας, Κούτσης, Λεοντιάδης, Σαμαράς, Καραγεωργίου, Ιορδανίδης, Κωνσταντινίδης και Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x