Champions League

Σκόρπισε με τριάρα την Σαχτάρ και ελπίζει η Νάπολι

Η Νάπολι έμεινε μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης μετά το 3-0 στο Σαν Πάολο απέναντι στη Σαχτάρ. Στους εννέα πόντους οι Ουκρανοί που όμως παίζουν με τη Σίτι εκτός, στους έξι οι Ναπολιτάνοι.

Η Νάπολι πέτυχε αυτό που ήθελε στο ματς με την Σαχτάρ σε πρώτη φάση και τώρα θα περιμένει το δώρο από την Σίτι για να πάρει εκείνη την 2η θέση, αν κερδίσει τη Φέγενορντ. Με τα γκολ του Ινσίνιε στο 56’, του Ζιελίνσκι στο 81’ και του Μέρτενς στο 83’ ισοπέδωσε στο β’ μέρος την Σαχτάρ και υπερκάλυψε την ήττα του πρώτου αγώνα με 2-1 στην Ουκρανία. Τώρα ανέβηκε στους έξι, έναν τι 9 πόντων των Ουκρανών, με τους τελευταίους να παίζουν εκτός με την Σίτι και τους Ιταλούς να δοκιμάζονται στο Ρότερνταμ.

Η βαθμολογία στον 6ο όμιλο:
Μάντσεστερ Σίτι 15
Σαχτάρ 9
Νάπολι 6
Φέγενορντ 0


Η επόμενη αγωνιστική:

Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ
Φέγενορντ – Νάπολι

Το ματς

Στο πρώτο μέρος η Σαχτάρ βρήκε χώρους, αφού η Νάπολι δεν εμφανίστηκε τόσο φρέσκια και είχε ευκαιρίες με τον Μάρλος στο 36’ και τον Φρεντ στο 41’ απέναντι στους «παρτενοπέι» που δεν είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους μέχρι το ημίχρονο.

Το ξέσπασμα για τους Ναπολιτάνους ήρθε στην επανάληψη, καθώς στο 53’ ο Ινσίνιε πήρε την μπάλα από αριστερά, μετά την πάσα του Χάμσικ κι αφού ελίχθηκε μετά ένα καταπληκτικό σουτ από 30 μέτρα απόσταση νίκησε τον Πιατόφ για το 1-0.

Ο Ζιελίνσκι λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στο 66’ μετά από ολέθριο λάθος της άμυνας των Ουκρανών, αλλά αυτό που δεν κατάφερε περίπου στα μισά του β’ μέρους το έκανε στο 81΄ μετά από φοβερή εναλλαγή της μπάλας με τον Μέρτενς. Στο 83’ ο Αλμπιόλ έπιασε κεφαλιά, ο Πιάτοφ απέκρουσε και από κοντά ο Μέρτενς έκλεισε το σκορ.

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x