Ισπανία

«Σκοτώνει» τον Μπέιλ η Ρεάλ!

Διατεθειμένη να πουλήσει τον Μπέιλ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, θα αποδεχτεί πρόταση ακόμα και με σχεδόν τα μισά λεφτά που είχε ξοδέψει το 2013 για την απόκτησή του!

Έτοιμη να… ξεπουλήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με την «Don Balon», η «βασίλισσα» θα αποδεχτεί οποιαδήποτε πρόταση φτάσει τα 60 εκατ. ευρώ, ποσό λίγο μεγαλύτερο από το μισό όσων έδωσε, για να τον αποκτήσει πριν τέσσερα χρόνια!

Φαίνεται πως οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν απηυδήσει από τους συνεχείς τραυματισμούς του Ουαλού σταρ και παρά την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του, δεν θέλουν να ρισκάρουν να έχουν στον ρόστερ τους έναν παίκτη που παρουσιάζει προβλήματα τόσο συχνά.

Ήδη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και να αποκτήσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ενδιαφέρεται εδώ και αρκετά χρόνια.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποκτήσει τον Μπέιλ το καλοκαίρι του 2013 πληρώνοντας σχεδόν 100 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ, και με αυτόν στη σύνθεσή της έχει πανηγυρίσει τρία Champions League τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθώς και το περσινό πρωτάθλημα Ισπανίας.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x