Βέλγιο

«Σκότωσε» στις καθυστερήσεις την Μπριζ η Ούπεν

Με γκολ στο 95’, η Ούπεν νίκησε 3-2 την Μπριζ και την άφησε εκτός συνέχειας του βελγικού Κυπέλλου.

Η Ούπεν νίκησε 3-2 εντός έδρας την Μπριζ με γκολ που πέτυχε στο 95’ αφήνοντας εκτός διεκδίκησης του θεσμού από το δεύτερο γύρο ένα από μεγαλύτερα φαβορί και δημιουργώντας τη μεγαλύτερη έκπληξη, μέχρι στιγμής, στη διοργάνωση μέχρι την επόμενη και έδειξε πως δεν αποτελεί καθόλου αμελητέα ποσότητα στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Αντίθετα, οι πρωταθλητές θα αρκεστούν στην προσπάθεια να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι στην Jupiler League, αφού έχουν μείνει και εκτός συνέχειας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε ένα δραματικό ματς, ο Γκαρσία 21’ έκανε το 1-0, ο Ονιεκούρου στο 49’ το 2-0, ο Βάνακεν στο 61’ μείωσε και ο Βόσεν στο 67’ ισοφάρισε, για έρθει στο 95’ ο Μπλοντέλ να «σοκάρει» τους «μπριζουά».


Η σύνθεση της Μπριζ: Μπουτέλ, Πουλέν, Ντε Μποκ (46’ Κουλς), Βαν Ρίιν, Ντενσβίλ, Βόρμερ, Κλαντεμίρ, Βάνακεν, Βόσεν, Ιθκιέρντο (80’ Ραφαέλοφ), Λιμπόμπ (62΄Ουέσλεϊ)


Ο Κώστας Κολοβός αστόχησε σε πέναλτι στη διαδικασία και η Μαλίν έχασε στη «ρώσικη ρουλέτα» 3-4 από τη Σεν Τρούιντεν εκτός έδρας (κ.α., παρατ. 2-2).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x